Mooi Wark Lolkoestisch uniek concert in café Full House Ter Apel

TER APEL – Mooi Wark Lolkoestisch is de naam van een uniek concert dat de bekende Drentse boerenrockband Mooi Wark op vrijdagavond 13 december geeft in café Full House in Ter Apel. De band speelt de grootste hits vanaf het begin tot op heden en vullen deze aan met geestige anekdotes en smeuïge backstageverhalen.

In de Blote Kont en Tepels Liegen Niet. Mooi Wark is Zo Plat As Wat. De boerenrockband uit Schoonoord heeft Schijt aan de Regels en Bokt ‘m d’r Op! Want dat vinden Bert Koops, William Bossong, Arnold Kuik en John Roffel nou eenmaal Mooi Wark!

131205 - Mooi Wark-2

Mooi Wark werd in 1992 opgericht en heeft zich de afgelopen twee decennia ontwikkeld tot een landelijk bekende en veelgevraagde festivalband. Bij de optredens van Mooi Wark spetteren de lol en grappenmakerij van het podium. Live staat als een huis. De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijk feest van herkenning.

Mooi Wark Lolkoestisch vindt plaats op vrijdag 13 december in café Full House in Ter Apel.  De zaal is open vanaf 20.00 uur. Uitbater Richard Hartman verwacht veel animo en raadt fans en liefhebbers aan om op tijd te komen: ,,Want vol is vol.”

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.