Ontwikkeling internationale website HartveiligWonen

Hartveilig Wonen profileert zich internationaal met het Nederlandse systeem van burgerhulpverlening bij hartstilstanden. Ten Have Tekst is partner in de ontwikkeling, opzet en invulling van website van HartveiligWonen de Engelstalige equivalent HeartsafeLiving.

Ten Have Tekst is partner van HartveiligWonen in communicatie, zoals SEO-webteksten, advies in webcontent, interviews en teksten voor flyers, brochures en magazines

HartveiligWonen wil een landelijk dekkend netwerk van openbare AED’s.

HartveiligWonen

HartveiligWonen zet zich met hart en ziel in voor minder sterfgevallen door hartstilstanden. Om overal in Nederland binnen de cruciale 6 minuten te kunnen reanimeren, zijn veel burgerhulpverleners nodig.

Vrijwilligers van HartveiligWonen kunnen reanimeren en krijgen een oproep als in hun omgeving iemand reanimatie nodig heeft. Ze reanimeren handmatig of komen met een AED om eerste hulp te bieden totdat de ambulance er is.

Communicatie

HartveiligWonen werkt in communicatie samen met Ten Have Tekst. Wij verzorgen onder meer SEO-webteksten, adviseren over webcontent en verzorgen interviews met slachtoffers, redders, vrijwilligers en professionals in hulpverlening. Ook schreven wij teksten voor brochures, flyers en het vrijwilligersmagazine.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.