Egbert Egberts laat groot publiek kennismaken met de elektrofiets

BORGER – De elektrofiets – ook wel e-bike – maakt fietsen makkelijker. Om iedereen de gelegenheid te bieden geheel vrijblijvend kennis te maken met de fiets met elektrische trapondersteuning, houdt Egbert Egberts Rijwielen in Borger van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart een actieweekend rond de elektrofiets.

Egberts wil met het Opstapweekend een zo groot mogelijk publiek de gelegenheid bieden om geheel vrijblijvend kennis te maken met de elektrofiets. ,,Er zijn heel veel mensen voor wie de elektrofiets een uitkomst kan zijn’’, zegt hij. Het is een uitkomst voor wie dagelijks op de fiets naar werk of school wil zonder bezweet aan te komen. Maar ook voor wie fietsen op eigen kracht te zwaar wordt of wie graag veel en ver fietst, maar voor wie de langere afstanden steeds zwaarder worden. In plaats van dan maar helemaal niet meer te fietsen, is de elektrofiets natuurlijk een prachtige oplossing.’’

Proefrit
Tijdens het Opstapweekend staat er bij Egberts’ zaak aan de Hoofdstraat in Borger een breed scala aan modellen van alle topmerken elektrofietsen klaar, waarop iedereen geheel vrijblijvend een proefrit mag maken. ,,Wij bieden de bezoekers aan het Opstapweekend de gelegenheid om in ongedwongen sfeer te kijken, proberen en vergelijken’’, zegt Egberts. ,,In alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee.’’

Merken
In de winkel van Egberts is tijdens het Opstapweekend een presentatie te vinden van diverse modellen van vier gerenommeerde merken in elektrofietsen. Sparta presenteert er de veelgeprezen ion-technologie: rustige, geruisloze, geleidelijke trapondersteuning, waarvan de software gemakkelijk up-to-date te houden is. Gazelle presenteert een aantal modellen met extra sterke motoren voor ondersteuning in moeilijke omstandigheden zoals heuvelop of wind tegen. Ook biedt Gazelle keuze uit een viertal soorten accu’s, passend bij elk type fietser, bijvoorbeeld voor extra lange afstanden. Batavus en het exclusieve Koga laten tijdens het Opstapweekend hun nieuwste snufjes zien.

Occasions
Egbert Egberts biedt keuze uit meer dan honderd occasions in elektrofietsen. Uniek is dat Egbert Egberts op alle occasions een jaar garantie geeft. Verder presenteert Egberts speciale fietsendragers voor elektrofietsen en de nieuwste snufjes, zoals fietsnavigatie.

Speciale acties
Tijdens het Opstapweekend Elektrofiets zijn er enkele speciale acties. Zo geeft Egbert Egberts tot 25 procent korting op de collectie nieuwe elektrofietsen van 2012 en worden er luxe arrangementen met overnachting in een van de drie Drentse Hampshire hotels weggegeven.

Specialist
Egbert Egberts is specialist in elektrofietsen. De brede collectie van alle gangbare merken elektrofietsen is er scherp geprijsd en wordt snel geleverd. Egberts heeft veel deskundigheid in huis, onder meer geschoolde, kundige en erevaren elektrofietsmonteurs. Egbers biedt gratis levering en haal- en brengservice in heel Noord-Nederland. En dankzij de speciale quickservice geldt in de meeste gevallen: reparaties klaar terwijl u wacht.

Het Elektrofiets Opstapweekend van Egbert Egberts Rijwielen aan de Hoofdstraat 63a in Borger vindt plaats op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 16 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 17 maart van 11.00 tot 16.00 uur.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.