De Grootste Race- & ATB-show van het Noorden bij Egbert Egberts Rijwielen

BORGER – De grootste Race- & ATB-show van Noord-Nederland vindt elk jaar plaats in Borger. Topmerken in mountainbiken en wielrennen presenteren hun allernieuwste snufjes tijdens dit drie dagen durende Race- en ATB-spektakel bij Egbert Egberts Rijwielen. Daarnaast zijn er op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december diverse demonstraties in de zaak aan de Hoofdstraat 63 in Borger. Op zaterdag van 19.00 tot 21.00 uur is olympisch kampioen en wereldkampioene Marianne Vos in de zaak aanwezig om onder meer handtekeningen uit te delen. Ook mogen fans met haar op de foto.

De bezoekers van de Grootste Race- & ATB-show van het Noorden vinden in de zaak van Egberts aan de Hoofdstraat in Borger drie dagen lang een waar wielren- en mountainbike-walhalla. ,,De bedoeling van de show is dat iedereen op zijn gemak, onder het genot van een kopje koffie of thee met een versgebakken stroopwafel, op ontspannen wijze in gezellige ambiance kennis kan nemen van alle nieuwe collecties en de laatste ontwikkelingen’’, vertelt Egbert Egberts.

Shop-in-shop
Tijdens de show van Egbert Egberts presenteren alle gerenommeerde wielren- en mountainbikemerken hun nieuwste collecties fietsen, fietskledinglijnen, brillen en accessoires aan het publiek. Dit gebeurt in een geheel nieuwe shop-in-shop presentatie, waarbij topmerken als BMC, Cube, Colnago en Specialized elk hun eigen presentatieruimte hebben onder het dak van Egbert Egberts. Gloednieuw is het Shimano Service Center. Ook zijn er diverse fietsmerken aanwezig met een stand, zoals Bulls, Koga en Van Nicholas. Verder zijn er stands met kleding, accessoires en navigatiesystemen van Garmin en Mio. De aanwezigen mogen op diverse fietsen een proefrit maken.

Demonstraties
Er zijn doorlopende demonstraties van de virtual-reality thuistrainers van TACX, die thuis trainen een geheel nieuwe dimensie geven. Zo moet er ook gestuurd worden en past de weerstand zich automatisch aan, aan de beelden die je ziet. Als TACX Democenter heeft Egbert Egberts de volledige TACX-collectie in huis en is er in de zaak het hele jaar door een demonstratie-opstelling te vinden.

BG Fit
Tijdens de Race- & ATB-show zijn er speciale, zeer scherpe beursaanbiedingen op het gebied van fietsen, kleding en accessoires. Zo maken alle kopers van een nieuwe fiets tijdens de show kans op een complete fietsmeting door Body Geometry Fit. Dit is een uitgebreide FIT filosofie, die in het leven is geroepen om fietsers sneller, langer en met meer comfort te laten fietsen, terwijl de kans op blessures verminderd wordt. ,,BG Fit vergroot je fietsplezier’’, zegt Egbert.

De Borgerder race- en ATB-specialist heeft volop specialistische kennis in huis. Klanten vinden de er ruime keuze in fietsen en fietsproducten van alle gerenommeerde merken. Egbert: ,,Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich hier thuis voelen. Klantvriendelijkheid is een gevoel.’’

De Race- en ATB-show vindt plaats op vrijdag 13 december van 14.00 tot 21.00 uur. zaterdag 14 december van 10.00 tot 21.00 uur en zondag 15 december van 10.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is de winkel tot 14.00 uur gesloten. De toegang is gratis.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.