Jubileumboek ‘Twintig jaar telex en telegrammen’ voor Telegram.nl

Ter gelegenheid van het jubileum van Unitel en Telegram.nl schreef Ten Have Tekst het jubileumboek ‘Twintig jaar telex en telegrammen, klein bedrijf met ‘achterhaald’ product staat fier overeind tussen alle nieuwe media’. Insteek was een verhalend boek, met onder meer vele anekdotes die niet in de archieven terug te vinden zijn. Het boek werd gepresenteerd en uitgedeeld tijdens het jubileumfeest van het bedrijf.

Telegram.nl en Unitel brachten een jubileumboek uit ter gelegenheid van twintig jaar telelex en telegrammen. Ten Have Tekst verzorgde het manuscript, grafisch vormgever Menno Schreuder het design

Klik op de afbeelding om het boek te bekijken of lezen.

Totstandkoming bedrijfsboek

Ruim vijf maanden werkte Jan Johan ten Have van Ten Have Tekst samen met Rob van Hoof van Telegram.nl aan de totstandkoming van het manuscript van het boek. Rob en Astrid van Hoof en de medewerkers van Telegram.nl, Unitel, UTS, SwissTelex, hippeschoenen.nl en RotondeReclame selecteerden de archiefmaterialen en grafisch vormgever Menno Schreuder verzorgde de schitterende vormgeving van het boek.

Jubileumboek schrijven

Het schrijven van het jubileumboek gebeurde aan de hand van een achttal interviews met Rob van Hoof. Basis voor deze interviews was een ruwe schets van de structuur en hoofdstukkenindeling van het die op basis van het intakegesprek werd opgesteld. De interviews werden op film vastgelegd voor gebruik bij het uitwerken van de hoofdstukken. Verder leverden de genoemde bedrijven achtergrondinformatie en diverse publicaties, presentaties en uitzendingen met achtergronden.

Reacties op boek

Het boek werd tijdens het jubileumfeest gepresenteerd als een verrassing en uitgedeeld aan alle gasten. De reacties over de vorm en inhoud van het boek waren alom zeer lovend.

Wilt u ook een jubileumboek of bedrijfsboek laten schrijven? Neem gerust contact met Ten Have Tekst op voor meer informatie over de mogelijkheden. Op basis van een vrijblijvend intakegesprek geef ik u een prijsindicatie of offerte.

jubileumboek telex en telegram

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.